O nas

Po temeljiti analizi tržišča in glede na rast potreb po specifičnem tehničnem pohištvu, kot so komunikacijske omare, kontrolni, servisni pulti in drugo tehnično pohištvo smo se v letu 2006 odločili ustanoviti novo podjetje Monel pro d.o.o.

K ustanovitvi je odločilno pripomogla analiza obstoječega tržišča in dejstvo, da lahko z raznimi tehničnimi izboljšavami in stroškovnimi racionalizacijami ponudimo tržišču visoko kakovostno in cenovno ugodno paleto izdelkov z našega področja.

Vse pogostejša integracija podatkovnih in komunikacijskih omrežij v vseh industrijskih panogah, telekomunikacijah, v servisnih storitvah in terciarnem sektorju zahteva ustrezne omare z raznolikim priborom. Kombinacija pravilno izbrane telekomunikacijske opreme in 19″ komunikacijske omare podjetja Monel pro d.o.o. zagotavlja varnost in učinkovitost delovanja.

Poleg funkcionalnosti 19″ omare smo v podjetju Monel pro d.o.o. veliko vložili na področju estetike videza 19″ omar. Tako smo uspeli združiti dva pomembna elementa v celoto, ob tem, da smo še vedno obdržali ceno, konkurenčno sprejemljivega izdelka.

Back to Top